0400 773 883

Käytössä myös whatsapp!

Ma-Pe 08.00-16.00

Pielesrinne 3, 41310 Leppävesi

paino@rihto.fi

Sähköposti

Palveluita

Kirjansitomo

Meillä on pitkä historia kirjansidonnan moni osaajina ja olemme erikoistuneet erityistesti kirjojen käsin sidontaan ja korjaustöihin. Kauttamme onnistuu myös normaalit liima- ja lankasidonnat joko koneistetusti tai käsin tehtynä, riippuen kirjan koosta ja painosmäärästä.

  • Yritysten ja laitosten tase- ja pöytäkirjat
  • Sanoma- ja aikakauslehtien vuosikerrat
  • Kirjojen valmistus painosta sidontaan
  • Korjaustyöt ja sivujen vaihdot

Kirjapaino

Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten painosten tuotantoon. Nykyaikainen digipaino yhdistettynä perinteiseen kirjansitomoon mahdollistaa kustannustehokkaat vaihtoehdot pienistä omakustanne eristä aina suurempiin 100-1000 kappaleen painoksiin. 

Liimasidonta, lankasidonta, wiresidonta, stiftattu tai liimanidottu. Kaikki kirjat kovakantisista pehmeäkantisiin painostamme.

Painotuotteet ja jakelu

Mainoslehdet, esitteet, suoramarkkinointi- ja asiakassuorien painatukset ja jakelu ympäri Suomea. 

Kysy lisää mainosmateriaalien ja aikakauslehtien painatuksesta ja toimitusmahdollisuuksista!

Meiltä myös muut painotuotteet, kuten käyntikortit, postikortit, julisteet, flyerit, jäljentävät lomakkeet ja esitteet.

Suomalainen perheyritys

Rihto Oy perustettiin vuonna 198-? Jyväskylässä. Gummerruksen pitkäaikainen työntekijä Taisto Rihto perusti oman kirjansitomon vastaamaan kasvavaan pienten sidontatöiden kysyntään.

Päätoimeksi Kirjansitomo Rihto (entinen nimi) alkoi tekemään yhteyistyötä Gummerus kirjapainon kanssa, sitoen pieniä ja erikoisempia eriä joita ei

Taisto Rihto

Yrityksen perustaja, ELäkkeellä

MUITA PALVELUITA

Tästä löydät myös muita tarjoamiamme palveluita. Kysy rohkeasti lisää soittamalla, sähköpostilla, whatsappissa tai sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Olemme valmistaneet yli 30 vuotta eri oppilaitosten lopputöitä. Meiltä saat laadukkaan ja kestävän kansituksen lopputöillesi.

LASKE HINTA TYÖLLESI TÄSTÄ 

Nimipainatukset. Kirjan kansien kultaukset ja foliopainatukset.

Foliopainatuksella voidaan painaa monia eri värejä, mukaan lukien metallivärit kuten kulta ja hopea. Painatuksia voidaan tehdä monille eri materiaaleille, kuten kankaat, nahka, kartonki, paperi tai vaikka puu.

Tarvitsetko apua painotuotteen suunnittelussa? Autamme mielellämme laadukkaan painotuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa, tiedostosta lähtien.

Myyme myös kirjansidonta tarvikkeita. Verkkokauppa avautuu vuoden 2020 aikana, mutta voit tilata ja kysyä tuotteista myös soittamalla, laittamalla sähköpostia tai käyttämällä alla olevaa lomaketta.

Yhteyshenkilöt

Voit ottaa yhteyttä helposti sivuilta löytyvillä lomakkeilla ja tarjouspyyntö kaavakkeilla,

tai voit olla suoraan yhteydessä meihin:

Matti Rihto

Toimitusjohtaja, kirjansitomo

Matti on vähätellysti yksi Suomen osaavimpia ammattilaisia, kun kyseessä on kirjansidontaan liittyvät seikat. Matti on toiminut kirjansidonnan parissa jo yli 30 vuotta ja kokemuksen kirjo erilaisten sidontatöiden ja kirjaprojektien valmistamisesta on vertaansa vailla.

Voit olla yhteydessä Mattiin kirjansidonta asioissa, tarjouspyynnöissä ja yhteistyö hankkeissa.

Puhelin: 040 558 69 43 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: matti@rihto.fi 

Tuomas Rihto

Digipaino, kirjapaino

Tuomas vastaa pääsääntöisesti painotuotteiden valmistuksesta ja kirjan painatukseen liittyvistä seikoista. Tuomas auttaa sinua myös yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi paperisen mainonnan toteutuksessa.

Kun tarvitset apua painotuotteen kanssa tai haluat tarjouksen kirjan, lehden tai jonkin muun painotuotteen painatukselle, voit olla siitä suoraan yhteydessä Tuomakseen.

Puhelin: 0400 773 883 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: tuomas@rihto.fi

Rihto Oy 2020