0400 773 883

Käytössä myös whatsapp!

Ma-Pe 08.00-16.00

Pielesrinne 3, 41310 Leppävesi

paino@rihto.fi

Sähköposti

Lopputöiden kansitus

Metropolia

Metropolia ammattikorkeakoulun tutkielmat sidotaan harmaisiin kansiin ja kansien painatuksissa käytetään väriä musta. YAMK työt sidotaan mustiin koviin kansiin ja painatuksissa käytetään väriä hopea.

Etukannen yläreunaan painetaan koulun nimi joko suomeksi tai englanniksi. Etukannen keskiosaan painetaan työstä riippuen teksti Insinöörityö, Opinnäytetyö, Master’s Thesis tai Bachelor’s Thesis. Etukannen alareunassa on tekijän nimi. Etukannen tekstit keskitetään. Kirjan selkään painetaan yläreunasta alkaen työn vuosiluku ja tekijän nimi.

Voimme tehdä kannet myös asiakkaan toivomalla tavalla.

HUOM! Emme saa kouluilta ilmoitusta jos kirjojen ulkoasun vaatumuksiin tulee muutoksia, joten on asiakkaan vastuulla tarkistaa ajankohtaiset ulkoasuohjeistukset.

Yhteyshenkilöt

Voit ottaa yhteyttä helposti sivuilta löytyvillä lomakkeilla ja tarjouspyyntö kaavakkeilla,

tai voit olla suoraan yhteydessä meihin:

Matti Rihto

KIRJANSITOMO, KIRJAPAINO

Matti on ehdottomasti yksi Suomen ammattitaitoisempia henkilöitä, kun kyseessä on kirjansidontaan liittyvät seikat. Matti on toiminut kirjansidonnan parissa jo yli 30 vuotta ja kokemuksen kirjo erilaisten sidontatöiden ja kirjaprojektien valmistamisesta on vertaansa vailla.

Voit olla yhteydessä Mattiin kirjansidonta asioissa, tarjouspyynnöissä ja yhteistyö hankkeissa.

Puhelin: 040 558 69 43 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: matti@rihto.fi 

Tuomas Rihto

PAINOTUOTTEET, kirjapaino

Tuomas vastaa pääsääntöisesti painotuotteiden valmistuksesta ja kirjan painatukseen liittyvistä seikoista. Tuomas auttaa sinua myös yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi paperisen mainonnan toteutuksessa.

Kun tarvitset apua painotuotteen kanssa tai haluat tarjouksen kirjan, lehden tai jonkin muun painotuotteen painatukselle, voit olla siitä suoraan yhteydessä Tuomakseen.

Puhelin: 0400 773 883 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: tuomas@rihto.fi

Rihto Oy 2020