0400 773 883

Käytössä myös whatsapp!

Ma-Pe 08.00-16.00

Pielesrinne 3, 41310 Leppävesi

paino@rihto.fi

Sähköposti

Lopputöiden kansitus

Opinnäytetyöt, Diplomityöt, Pro gradut, Insinöörityöt ja muut lopputyöt painamme, sidomme ja toimitamme ympäri Suomea.

Olemme valmistaneet eri oppilaitosten lopputöitä jo yli 30 vuotta. Kaikki meillä sidotut kovakantiset lopputyöt ovat suomalaista käsityötä ja ne kestävät kovempaakin kulutusta. Me emme käytä valmiskansia emmekä niille tarkoitettuja toimistotason sidontalaitteita kirjasi sidontaan, vaan lähtökohtanamme on tehdä aina laadukas ja kestävä kirja.

Alta löydät listan oppilaitoksista joiden kansien painatusohjeet meiltä löytyvät. Valmistamme myös muoden oppilaitosten lopputöitä asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti

Läheskään kaikkiin oppilaitoksiin ei tarvitse enää toimittaa lopputöitä sidottuina, tai oppilaitokselle toimitettavan kirjan ei tarvitse olla tehty tietyn ohjeistuksen mukaan. Jos työllesi ei ole olemassa tarkkaa ohjeistusta, voit valita jonkun oppilaitoksen mukaisen tyylin tai päättää itse kannen painatukset ja värit.

Yhteyshenkilöt

Voit ottaa yhteyttä helposti sivuilta löytyvillä lomakkeilla ja tarjouspyyntö kaavakkeilla,

tai voit olla suoraan yhteydessä meihin:

Matti Rihto

KIRJANSITOMO, KIRJAPAINO

Matti on ehdottomasti yksi Suomen ammattitaitoisempia henkilöitä, kun kyseessä on kirjansidontaan liittyvät seikat. Matti on toiminut kirjansidonnan parissa jo yli 30 vuotta ja kokemuksen kirjo erilaisten sidontatöiden ja kirjaprojektien valmistamisesta on vertaansa vailla.

Voit olla yhteydessä Mattiin kirjansidonta asioissa, tarjouspyynnöissä ja yhteistyö hankkeissa.

Puhelin: 040 558 69 43 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: matti@rihto.fi 

Tuomas Rihto

PAINOTUOTTEET, kirjapaino

Tuomas vastaa pääsääntöisesti painotuotteiden valmistuksesta ja kirjan painatukseen liittyvistä seikoista. Tuomas auttaa sinua myös yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi paperisen mainonnan toteutuksessa.

Kun tarvitset apua painotuotteen kanssa tai haluat tarjouksen kirjan, lehden tai jonkin muun painotuotteen painatukselle, voit olla siitä suoraan yhteydessä Tuomakseen.

Puhelin: 0400 773 883 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: tuomas@rihto.fi

Rihto Oy 2020