0400 773 883

Käytössä myös whatsapp!

Ma-Pe 08.00-16.00

Pielesrinne 3, 41310 Leppävesi

paino@rihto.fi

Sähköposti

Tarjouspyynnön lähettäminen

Viereisellä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön kirjan tai lehden painatuksesta.

Mikäli haluat jättää vapaamuotoisemman tarjouspyynnön, voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse paino@rihto.fi

Voit myös soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0400 773 883.

Käytössämme on myös Whatsapp.

Jos sinulla on jokin muu kirjansidonta tai jälkikäsittely työ, jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Tarjouspyynnön lähettäminen

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön kirjan tai lehden painatuksesta.

Mikäli haluat jättää vapaamuotoisemman tarjouspyynnön, voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse paino@rihto.fi

Voit myös soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0400 773 883.

Käytössämme on myös Whatsapp.

Jos sinulla on jokin muu kirjansidonta tai jälkikäsittely työ, jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kansimateriaaleja ja vaihtoehtoja kirjasi kannen toteutukseen!

painettu yliveto

Painetut ylivedot

nahkakantiset

Nahka- ja puolinahkakantiset

kluuttikankaat

Kluuttikankaat

miradur

Muut yleiset kirjakansimateriaalit

Paperivaihtoehdot

Oheisesta alasvetolaatikosta voit lukea perustietoja papereista joita käytämme kirjojen painatuksissa. Nämä neljä paperilaatua ovat meidän suosituimmat kirjapaperit. Saatavilla on myös muita paperivaihtoehtoja ja kirjat voimme painattaa myös asiakkaan erityistoiveiden mukaisesti.

Meiltä voit tilata myös mallit paperivalikoimastamme jotta saat valittua kirjaasi varmasti miellyttävimmän vaihtoehdon.

Voit tilata paperimallit sähköpostitse paino@rihto.fi

Edullinen valkoinen offset paperi. Multioffset on valkoista päällystämätöntä paperia. Se toimii kaikissa kirjoissa ja soveltuu hyvin myös värikuvien painamiseen. Laadullisesti perus offset paperi ei ole sitä huippuluokkaa, mutta ei se mitään kopiopaperia ole.

Munkenia on saatavilla neljää eri sävyä. Kirkkaan valkoinen, valkoinen, luonnonvalkoinen ja kerma. Jos kaipaat perus offset paperia laadukkaampaa päällystämätöntä paperia, on Munken paras valinta. Munken toimii hyvin teksti- ja kuvakirjoissa ja hyvän sävyvalikoiman ansiosta voit valita kirjan tyylin mukaisen vaihtoehdon. 

G-print paperissa on kevyt mattapinnoite ja sävy on kirkkaan valkoisen ja luonnonvalkoisen välimaastossa. G-print toimii parhaiten kirjoissa joissa on tekstiä ja kuvia. 

Kaipaatko pehmeää kermansävyistä paperia jolta on miellyttävä lukea. Tämä paperi on oiva valinta pokkareihin, romaaneihin ja kaikkeen kaunokirjallisuuteen. Holmen on myös äärimmäisen kevyt, mutta silti paksu paperi, joten sillä saa sivumäärällisesti lyhyistä kirjoista paksun oloisia, kun taas pitkät kirjat pysyvät kevyinä käsitellä. Tämä kirjapaperi soveltuu vain tekstin painamiseen.

Yhteyshenkilöt

Voit ottaa yhteyttä helposti sivuilta löytyvillä lomakkeilla ja tarjouspyyntö kaavakkeilla,

tai voit olla suoraan yhteydessä meihin:

Matti Rihto

KIRJANSITOMO, KIRJAPAINO

Matti on ehdottomasti yksi Suomen ammattitaitoisempia henkilöitä, kun kyseessä on kirjansidontaan liittyvät seikat. Matti on toiminut kirjansidonnan parissa jo yli 30 vuotta ja kokemuksen kirjo erilaisten sidontatöiden ja kirjaprojektien valmistamisesta on vertaansa vailla.

Voit olla yhteydessä Mattiin kirjansidonta asioissa, tarjouspyynnöissä ja yhteistyö hankkeissa.

Puhelin: 040 558 69 43 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: matti@rihto.fi 

Tuomas Rihto

PAINOTUOTTEET, kirjapaino

Tuomas vastaa pääsääntöisesti painotuotteiden valmistuksesta ja kirjan painatukseen liittyvistä seikoista. Tuomas auttaa sinua myös yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi paperisen mainonnan toteutuksessa.

Kun tarvitset apua painotuotteen kanssa tai haluat tarjouksen kirjan, lehden tai jonkin muun painotuotteen painatukselle, voit olla siitä suoraan yhteydessä Tuomakseen.

Puhelin: 0400 773 883 (käytössä myös whatsapp)

Sähköposti: tuomas@rihto.fi

Rihto Oy 2020